Operational Characteristics Of Black Carrot Harvester With Vibrating Cleaning Elevator
Abstract
Keywords
Full Text:
PDFReferences
Bridle P & Timberlake CF (1997). Anthocyanins as natural food colours–selected aspects. Food Chem. 58: 103- 109.
Brinkmann W (1988). Şeker Pancarı Hasat Makineleri Çalışma Kalitesinin Saptanması (IIRB’nin Uluslar arası Yöntemi). Tarım Makinaları Bilimi ve Tekniği Dergisi, Sayı 2: 62- 65 (Çev: Saral A., A. Çolak), Ankara.
Cemeroğlu B, Yemenicioğlu A ve Özkan M (2001). Meyve ve Sebzelerin Bileşimi ve Soğukta Depolanmaları, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, No: 24, Ankara.
Düzgüneş O, Kesici T, Kavuncu O, Gürbüz F (1987). Araştırma Deneme Metodları (İstatistik Metodları II). Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 1021, Ders Kitabı: 295, Ankara.
Giusti MM and Wrolstad RE (2003). Acylated anthocyanins from edible sources and their applications in food systems. Biochem. Eng. J. 14: 217- 225.
Hacıseferoğulları H, Aydın C, Doğan H, Örnek MN (2000). Şeker Pancarı Hasadında Kullanılan Çatal Tipi Sökücünün Performansının Belirlenmesi. Tarımsal Mekanizasyon 19. Ulusal Kongresi, 249- 252, Erzurum.
Kanofojski C, Karwowski T (1976). Agricultural Ma-chines, Theory and Construction. US Department of Agriculture and the National Science Foundation, Vol. 2, 279- 840, Washington.
Kırca A, Özkan M, Cemeroğlu B (2006). Stability of black carrot anthocyanins in various fruit juices and nectars. Food Chem. 97: 598- 605.
Kong JM, Chia LS, Goh NK, Chia, TF & Brouillard R (2003). Analysis and biological activities of anthocyanins. Phytochem. 64: 923- 933.
Miişoğlu D (2004). Şalgam Suyu Üretiminde Enzim Uygulamasının Verim ve Kaliteye Etkisi. Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Şanlıurfa.
Özarslan C (1989). Tek Sıralı Havuç Sökme Aleti Prototipinin Tasarımı ve Yapımı. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans Tezi, Ankara.
Özarslan C, Çolak A, Erdoğan D (1995). Kombine Havuç Hasat Makinası Geliştirilmesi. Tarımsal Mekanizasyon 16. Ulusal Kongresi, 5- 7 Eylül: 204- 212, Bursa.
Traulsen H (1974). Kartei für Rationalisierung Zuckerrübenernteverfahren. Rationalisierung-Kuratorium für Landwirtscahft, Kiel.
Wrolstad RE (2004). Anthocyanin pigments-bioactivity and coloring properties. J. Food Sci. 69: 419- 421.
DOI: https://doi.org/10.15316/SJAFS.2017.19
Refbacks
- There are currently no refbacks.

Bu eser Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.