Vol 23, No 48

Table of Contents

Research Papers

İSTANBUL İLİ BAYRAMPAŞA İLÇESİ AÇIK-YEŞİL ALANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ1 PDF (Türkçe)
Tuğba Öztürk LEVEND, Serpil ÖNDER 1-12
BAZI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN ÇEKİRDEKLERİNDEKİ YAĞ ASİTLERİ BİLEŞENLERİNİN BELİRLENMESİ PDF (Türkçe)
Abdullah USLU, Alper DARDENİZ 13-19
MAKARNALIK BUĞDAYDA (Triticum durum L.) SULAMA VE AZOTLU GÜBRELEMENİN VERİM VE BAZI KALİTE FAKTÖRLERİ ÜZERİNE ETKİSİ1(3)
Ertuğrul ÇAKIR, H.Hüseyin GEÇİT 20-29
SIVI FERMENT SİSTEMİYLE EKMEK ÜRETİMİNDE PERFORMANS VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR
M.Kürşat DEMİR, Selman TÜRKER, Adem ELGÜN, Nermin BİLGİÇLİ 30-37
TULUMBA TATLISININ ÜRETİMİNDE KULLANILAN BAZI BİLEŞEN VE KATKILARIN SON ÜRÜN KALİTESİ-NE ETKİSİ PDF (Türkçe)
Fatma Betül ÖZEN, Adem ELGÜN, Nermin BİLGİÇLİ 38-46
NOHUT TARIMINDA FARKLI ÜRETİM TEKNİKLERİNİN ENERJİ BİLANÇOSU PDF (Türkçe)
Tamer MARAKOĞLU, Kazım ÇARMAN 47-50
ÇARPMA PLAKALI ŞERBET DAĞITMA MAKİNALARINDA BAZI YAPISAL VE İŞLETME ÖZELLİKLERİNİN DAĞILIM DÜZGÜNLÜĞÜNE ETKİSİ PDF (Türkçe)
Osman ÖZBEK, Mustafa KONAK 51-56
KONYA YÖRESİNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI DİP KAZANLARDA ÇALIŞMA DERİNLİĞİNİN TOPRAK ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ PDF (Türkçe)
Alper TANER, Hüseyin ÖĞÜT 57-63
FAKTÖR ANALİZİ VE TARIMSAL ARAŞTIRMALARDA ELDE EDİLEN VERİLERE UYGULANMASI ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA1 PDF (Türkçe)
Fatma İLHAN, Abdurrahman TOZLUCA 64-71
AVRUPA BİRLİĞİ’NDE ÇİFTLİK (TARIMSAL İŞLETME) YAPI ANKETLERİ (DERLEME) PDF (Türkçe)
Fehmi Şaban ÖZBEK 72-76
SERT KABUKLU MEYVELERİN DEPOLANMASI (DERLEME) PDF (Türkçe)
Hakan KİBAR, Turgut ÖZTÜRK 77-84


ISSN: 2458-8377