Vol 27, No 1

Full Issue

View or download the full issue PDF (Türkçe)

Table of Contents

Research Papers

Bazı Bakteri Aşılamalarının Hıyarın (Cucumis sativus L.) Besin Elementi İçeriğine Etkileri PDF (Türkçe)
Musa Seymen, Raziye Eyce, Önder Türkmen, Mustafa Paksoy, Figen M Dönmez, Atilla Dursun 1-7
Konya Ekolojik Şartlarında Yetiştirilen İzmir Kekiğinde (Origanum Onites L.) Farklı Dozlarda Uygulanan Azot ve Organik Gübrelerin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi PDF (Türkçe)
Songül Batıray, Yüksek Kan 8-13
Konya Ekolojik Şartlarında Yetiştirilen Ekinezya (E. Pallida ve E. Purpurea ) Türlerinin Uçucu Yağ Verimi ve Bileşenleri Üzerine Farklı Dozlarda Uygulanan Organik ve İnorganik Gübrelerin Etkileri PDF (Türkçe)
Rukiye Yeşil, Yüksek Kan 14-23
Konya Ekolojik Şartlarında Yetiştirilen Meryemana Dikeni Bitkisinin (Silybum marianum) Tohum Verimi, Silimarin ve Sabit Yağ Bileşenlerinin Belirlenmesi PDF (Türkçe)
Ayşe Sadiye Çelik, Yüksek Kan 24-31
Antalya İlinde Serada Domates Üretiminde Gübre Kullanımının Yaşamsal Döngü Analizi PDF (Türkçe)
Makbule Nisa Mencet Yelboğa, Cengiz Sayın 40-45
Tarım İşletmelerinde Risk Kaynakları ve Risk Yönetim Stratejilerinin Belirlenmesi; Çumra İlçesi Örneği PDF (Türkçe)
Zeki Bayramoğlu, Selim Kaya, Zuhal Karakayacı 46-54
Kontrollü Şartlar Altında Kurutulan Bamyanın Kuruma Karakteristiklerinin Belirlenmesi
Osman Akyüz, Haydar Hacıseferoğulları 55-62
Muharrik Lastiklerin Çeki Performansı Deneyleri İçin Geliştirilen Test Düzenekleri PDF (Türkçe)
Kazım Çarman, Şerafettin Ekinci 63-73


ISSN: 2458-8377